Assistentiewoningen te koop

Het grote voordeel van een assistentiewoning ten opzichte van een woonzorgcentrum? Je beschikt over je eigen appartement inclusief leefruimte, badkamer, keuken, slaapkamer, terras, inkomsas, berging, bureau en bezoekerstoilet. Geen krappe kamer, wel een lichte en luchtige woonst. Met schuifwanden sluit je het zorggedeelte mooi af voor je bezoekers. Wil je extra privacy op je terras? Maak dan gebruik van de verschuifbare luiken. Dankzij de zonwering aan de binnenzijde van de ramen geniet je van wat koele schaduw bij zomerse temperaturen.

We geven je graag wat goed nieuws mee als je een assistentiewoning plant te kopen. De Federale Overheid verlaagt tijdelijk de btw voor nieuwe woningen en appartementen tot 6%, als er tenminste sprake is van heropbouw na een afbraak.

Meer informatie over de diensten?
Oud gemeentehuis interieur web 13

Comfortabel en ruim.

Deze Werchterse serviceflats zijn bovendien aanzienlijk groter dan de vereiste 40 m². Je woont er dus comfortabel én ruim. De grootste woningen op de vierde bouwlaag hebben zelfs een extra slaapkamer en een bewoonbare oppervlakte van 72 m² plus een terras van ca. 10 m². Zelfs in de kelder zijn er individuele en gemeenschappelijke voorzieningen. Elke flat kan er over een privéberging beschikken. Daarnaast is er een gemeenschappelijke afvalruimte en een parking voor fietsen en scootmobielen. Geen wasvoorzieningen op je eigen flat? Met jetons maak je gebruik van de gemeenschappelijke wasmachine en droogkast.

Bezoek het kijkappartement.

Wil je weten hoe het wonen is in het Oud Gemeentehuis. Contacteer Kolmont, we vertellen je er graag alles over.

Oudgemeentehuis werken web 21

Assistentieappartement Charme

Eén slaapkamer maar zóveel ruimer dan een standaard serviceflat. Leefruimte, keuken, badkamer, terras, toilet, berging … Noem het maar op. Alles is er en alles is instapklaar. Dus over afwerking hoef je je geen zorgen te maken. Over zorg gesproken … Zorgpartner Meridia garandeert elke dag opnieuw de assistentie die je nodigt hebt.

  • Ruim 1-slaapkamerappartement
  • Permanente zorgdienst
  • Praktisch mét thuisgevoel
  • Gezellige gemeenschappelijke ruimtes

Prijs vanaf: €199.000

Ja, ik wil graag meer weten.
Oud gemeentehuis interieur web 2

Assistentieappartement Romance

Een hedendaags ontwerp garandeert niet enkel functionaliteit maar ook huiselijkheid. Deze appartementen hebben twee slaapkamers, een ruime leefruimte, badkamer, keuken, privéterras, inkomsas, berging, bureau en bezoekerstoilet. Alles voelt erg licht en luchtig aan. Dankzij de handige schuifwanden sluit je het zorggedeelte discreet af voor je bezoekers.

  • 2 slaapkamers
  • 7/7 zorgverlening
  • Huiselijk, gezellig én voldoende privacy
  • Gemeenschappelijke ruimtes

Prijs vanaf: €259.000

Ja, ik wil graag meer informatie.
Meer informatie?