Assistentiewoningen te huur

Op zoek naar een plek die voelt als thuis? Rustig en geborgen, maar ook levendig en kwiek? De huurwoningen van zorghotel Oud Gemeentehuis in Werchter combineren luxe en comfort met huiselijkheid en fullservice zorg- en comfortdiensten.

Het grote voordeel van een assistentiewoning ten opzichte van een woonzorgcentrum? Je beschikt over je eigen appartement inclusief leefruimte, badkamer, keuken, slaapkamer, inkomsas, berging, bureau en bezoekerstoilet. Je hebt zelfs een eigen terras waar je lekker geniet van de zon en buitenlucht. Privacy én comfort tegen een vast bedrag per dag.

Privacy gegarandeerd

Geen krappe kamer, wel een lichte en luchtige woonst. Met schuifwanden sluit je het zorggedeelte mooi af voor je bezoekers. Wil je extra privacy op je terras? Maak dan gebruik van de verschuifbare luiken. Dankzij de zonwering aan de binnenzijde van de ramen geniet je van wat koele schaduw bij zomerse temperaturen. Bovendien zijn de Werchterse assistentiewoningen aanzienlijk groter dan de vereiste 40 m². Je woont hier dus comfortabel én ruim. De grootste huurwoningen op de vierde bouwlaag hebben zelfs een extra slaapkamer en een bewoonbare oppervlakte van 72 m² plus een terras van ca. 10 m².


Oud gemeentehuis interieur web 4

Een assistentiewoning huren?

Wil je weten hoe het wonen is in het Oud Gemeentehuis. Contacteer Kolmont, we vertellen je er graag alles over.

Oud gemeentehuis exterieur web 7

Assistentieappartement Charme

Eén slaapkamer maar zóveel ruimer dan een standaard serviceflat. Leefruimte, keuken, badkamer, terras, toilet, berging, … Noem het maar op. Alles is er en alles is instapklaar. Dus over afwerking hoef je je geen zorgen te maken. Over zorg gesproken … Zorgpartner Meridia garandeert elke dag opnieuw de assistentie die je nodigt hebt.

  • Nieuwbouwproject
  • Ruim 1-slaapkamerappartement
  • Permanente zorgdienst
  • Praktisch mét thuisgevoel
  • Gezellige gemeenschappelijke ruimtes
Ja, ik wil graag meer weten.

Assistentieappartement Romance

Een hedendaags ontwerp garandeert niet enkel functionaliteit maar ook huiselijkheid. Deze gloednieuwe huurappartementen hebben twee slaapkamers, een ruime leefruimte, badkamer, keuken, privéterras, inkomsas, berging, bureau en bezoekerstoilet. Alles voelt licht en luchtig aan. Dankzij de handige schuifwanden sluit je het zorggedeelte discreet af voor je bezoekers.

  • Nieuwbouwproject
  • 2 slaapkamers
  • 7/7 zorgverlening
  • Huiselijk, gezellig én voldoende privacy
  • Gemeenschappelijke ruimtes
Ja, ik wil graag meer informatie.
Oud Gemeentehuis Werchter Kolmont Rotselaar app ontop 1 oud gemeentehuisok
Meer informatie?