Aanbod

27 assistentiewoningen met uitstraling

Een loungehoek op elk verdiep, een gezellige gemeenschappelijke ruimte met kitchenette waar je familie en vrienden met plezier ontvangt… het geheel oogt erg uitnodigend. Het doel? Sociaal contact stimuleren en eenzaamheid tegengaan. In de serviceflats zelf ligt de focus natuurlijk op privacy, maar daarbuiten sla je gemakkelijk een babbeltje met je buren. Zo wordt het vanzelf een warme thuis!

“Het is de bedoeling dat de bewoners en hun bezoekers zich effectief thuis voelen, niet alleen in hun eigen flat, ook in de gemeenschappelijke ruimtes. Daarom werken we met eerlijke, warme materialen en creëren we zoveel mogelijk ruimtegevoel en sfeer.”

Een hedendaags ontwerp van assistentiewoningen concentreert zich niet enkel op de essentiële, praktische kant maar ook op de huiselijkheid, de aangename uitstraling. De appartementen van het Oud Gemeentehuis hebben telkens 1 of 2 slaapkamers, een ruime leefruimte, badkamer, keuken, privéterras, inkomsas, berging, bureau en bezoekerstoilet. Een lichte en luchtige woonst en met schuifwanden sluit je het zorggedeelte mooi af voor je bezoekers.

Meer weten over Oud Gemeentehuis?

Laat je gegevens na en ontvang extra info.

Bedankt voor je bericht. We contacteren je spoedig terug.